Tidigare händelser

Det blev ett lyckat öppet hus med cirka 100 besökare. Det rullade många olika tåg på banan och mycket diskussion kring modelljärnväg blev det.  Vi hade klämt in några säljare, HNOLL, YAKOL, Lokverkstan, Modelltåg.com samt några medlemmar sålde massa fina modeller.

Besök av Messerschmitt klubben

Fredagen den 26 Maj så hade vi besök av ca 30 stycken Messerschmitt bilar/motorcyklar som var ute på sin årliga resa. Halva gänget titta på vår bana som växt mycket det sista, medans dem andra åt en god fika hos Slöjdföreningen en trappa upp.

Visningen var väldigt uppskattad och alla tågen rullade på nästan felfritt på banan.Öppet hus i Vänersborg

Den 19e November hade vi tillsammans med Seniorernas hobbyslöjdett öppet hus. Vi monterade ihop en bana med delar från vår gamla anläggning. Det kom närmare 200 personer och besökte vår lokal. Slöjd föreningen hade också många besökare, uppe hos dem kunde man fika samt köpa och titta på fina slöjda saker.

Tack för ännu ett trevligt öppet hus.

MJ Mässa på Fasetten

Den 12 November var det modelltågsmässa på Fasetten i Trollhättan. Vi visade vi upp våran stora modulbana, många säljare fanns på plats.  Det kom mycket folk, närmare 500 personer besökte mässan. 

Nedan finns lite filmklipp från mässan, mer kommer allt eftersom det dyker upp på internet.

https://www.youtube.com/watch?v=UriJRrcn8M0

https://www.youtube.com/watch?v=uaNl0smCpxQ

HNoll på besök

I början på Augusti fick vi besök av en av våra sponsorer, HNoll. Det visades upp varuprover på vagnar som är under leverans. Mycket fina vagnar!  Läs mer om vagnarna här http://hnoll.se/

Öppet hus 23/4-22

Vi slog upp dörrarna klockan 10. Tåget rullade förfullt på banan och det började droppa in folk som var nyfikna på vår nya lokal men givetvis också modulbanan. Det blev